Realitatea nu este o fantezie

Realitatea nu este o fantezie
03 Apr
2018

Prin însăși natura lor, fanteziile sunt mult mai grafice și îndrăznețe decât realitatea. Atunci când vine vorba despre fantezii sexuale, este important să ne amintim că doar pentru că ai fantezii despre ceva nu înseamnă că doresti să-l experimentezi în viața reală. De exemplu, dacă sunteți o femeie care are fantezii fiind forțată să facă sex, aceasta nu înseamnă că doriți să experimentati un viol în viața reală; și dacă ești un barbat care are fantezii facand sex cu alți bărbați, nu rezultă în mod automat că doriți să faceti sex in viata reala cu ei. Mai degrabă decât am lua fantezia literalmente, sau daca am încerca sa analizam ceea ce înseamnă despre tine ca persoana, gandeste-te la ea ca un combustibil pentru sexualitatea ta; o modalitate de a spori și de a adăuga plăcere la experiențele tale sexuale.

Fanteziile sexuale sunt unice, deoarece acestea ne oferă ce este mai bun din ambele lumi: libertatea absolută de a crea propriile noastre scenarii filme sexuale, indiferent cât de îndrăznețe sunt; și siguranța de a fi complet în control a tot ceea ce se întâmplă în fantezie. Mintea ta devine un loc de joacă sigur în cazul în care puteți acționa în dorințele cele mai intime, deschis și liber. Fiecare dintre noi are dreptul la propria lui „grădină secretă” – un colț privat în mintea noastră, unde ne putem răsfăța cu fantezii sexuale fără teama de judecată. Alții nu pot pur și simplu sa ceara acces; ar trebui să fie împărtășită de bună voie.

Impartasirea fanteziilor noastre cu partenerii noștri ne poat face să ne simțim foarte vulnerabili și fricosi de respingere. Dacă doresti să împărtășesti fanteziile sexuale cu partenerul tau, sau doresti ca partenerul tau să împărtășească fanteziile sale cu tine, cel mai bun lucru pe care il poti face este de a hrăni comunicarea deschisă și fără a judeca în relația ta. Amintește-ti tie și partenerului tau ca fantezia nu egaleaza neapărat realitatea; nu pune presiune asupra lor pentru a acționa conform dorințelor tale; și evita judecarea reciproca, bazatea pe fanteziile tale sexuale.